French Dutch English Georgian German Italian Spanish

2e Interuniversitair Congres Sportkinesitherapie

Écrit par Sylvie Lecomte. Publié dans SFMSS

Beste collega,

Wij zijn verheugd en ook wel fier u opnieuw uit te kunnen nodigen voor het Interuniversitair Congres Sportkinesitherapie.

Na een succesvolle eerste editie in Gent, zal het 2e Interuniversitair Congres Sportkinesitherapie plaatsvinden op zaterdag 4 mei in Leuven.

Nieuw is dat vanaf dit jaar het congres zal worden georganiseerd in samenwerking met de Belgische Federatie Sportkinesitherapie (BFSP) en de pas opgerichte interessegroep sportkinesitherapie binnen Axxon (ABCIG), waar u zich sinds 1 januari 2019 kan bij aansluiten.
 
De ABCIG zal in de toekomst een kwaliteitslabel toekennen aan elk effectief lid dat aan bepaalde kwaliteitscriteria voldoet. Op deze wijze zal de kwaliteit van de sportkinesitherapeutische zorg gemonitord en bevorderd worden.
De missie van deze interessegroep is om de belangen van de sportkinesitherapeut te behartigen op nationaal en internationaal vlak en de kennisoverdracht en uitwisseling van expertise onder professionals te bevorderen. Het opzet van dit congres ligt dus volledig in de lijn van de missie van het ABCIG.

Zoals vorig jaar willen we u ook dit jaar niet enkel theoretisch updaten, maar tevens praktische vaardigheden aanbieden waarmee u de volgende werkdag in de praktijk/sportclub aan de slag kan.

Ook dit jaar zijn we ervan overtuigd dat we u een erg mooi congresprogramma kunnen aanbieden met internationale sprekers met wereldfaam.

Het Organizerend Comité - www.interuniversitairsportikinecongres.com

Блог http://webekm.com/ и още нещо.

Full premium theme for CMS

Bookmaker bet365 The best odds.